TEATRÆSOLIE

kr.52.95

100% ren æteriske teatræsolie – topnote.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): 1046 Kategorier: ,

Olien udvindes ved dampdestillation af tea træets blade. Olien er farveløs til svag gullig. Duften er krydret og medicinsk. Tea træet er et mindre træ (op til 2 meter) eller busk med krogede og snoede grene. Det tilhører Melaleuca-slægten, som omfatter ca. 150 arter af stedsegrønne træer og buske. Mange af disse træer indeholder æteriske olier og mindst tre af dem bruges til at udvinde æteriske olier. Melaleuca alternifolia af hvilken man får tea træ olie; Melaleuca cajeputi, af hvilken man får cajeput olie og Melaleuca viridiflora fra hvilken man får niaoli olie.

Tea træs bladene er blevet brugt af den aboriginal befolkning til at behandle rifter.

I aromaterapi bruges olien for dens fysiske egenskaber. Den er god til meget fedtet hud. Put et par dråber olie i varmt vand, væd et stykke vat i blandingen og dyp den rensede hud med det. Til fedtet hovedbund laves en blanding med basisolie og teatræsolie, som hovedbunden masseres blidt med inden der vaskes med shampoo.

Kan også bruges til nedgroede skægstubbe og ved insektbid.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Faremærkning

UFI-kode: Y910-00M2-N00U-SGVJ
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Forårsager hudirritation. Må ikke komme i kontakt med øjne, hud eller tøj. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.