ROSMARINOLIE

kr.59.95

100% ren æteriske cedertræsolie – bundnote.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Navnet kommer fra det latinske “rosmerinus” som betyder “havets dug”. Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. I Danmark kender vi den mest som et-årig krydder- eller stueplante. 100 kg rosmarinkviste giver ved dampdestillation ca. 1,2 kg. olie. Olien er farveløs eller gullig, den har en aromatisk, let kamfer-eukalyptusagtigt, varm og skarp duft.

Plantens historie går tilbage til de gamle ægyptere. I de gamle grækeres og romeres religiøse ceremonier og begravelsesritualer havde den en ærefuld status som symbol på kærlighed og død. Rosmarin er kendt for sine stimulerende egenskaber.

Udvortes brug: Et rosmarinoliebad virker regulerende på sjæl og krop. Den virker opkvikkende og klarer almindelig træthed samt trætte muskler og led. Et rosmarinbad er bedst først på dagen for at undgå søvnproblemer. I badet virker den også stimulerende på huden, især til uvirksom eller fedtet hud og hår.

I massageolier er den effektiv mod ømme muskler. 2 dråber citron, 1 dråbe rosmarin, 1 dråbe del enebær og 15 ml basisolie giver en stimulerende massageolie, der virker opkvikkende, når man er træt og udkørt.

Advarsel: Undgå at bruge olien under graviditet, amning, højt blodtryk og søvnløshed.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Size

10ml, 10ml Økologisk

Faremærkning

UFI-kode: V410-0079-100U-FTQE
Indeholdes naturligt: Limonene, Linalool, Citral, Euganol.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.