ENEBÆROLIE

kr.69.95

100% ren æteriske enebærolie – mellemnote.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): 1019 Kategorier: ,

Enebærolien udvindes ved hjælp af dampdestillation fra det stedsegrønne enebærtræ, som vokser over det meste af jorden. Olien destilleres af de næsten modne bær, som plukkes direkte fra busken og tørres. 100 kg giver fra 500 g til 1 kg olie, afhængig af klimaet. Dens duft minder om cypressen men den er skarpere og mere peberagtig.

Hvis du lider af cellulitis (appelsinhud), er det en god ide at bruge enebærolie, hvis du vil lave du egen massageolie mod appelsinhud. Du kan bl.a. også bruge appelsinolie, cypresolie, geraniumolie, lavendelolie, patchouliolie og rosmarinolie.

Enebærolien fremmer gennemstrømningen i huden. Den virker sammentrækkende og rensende og er f.eks. effektiv mod uren hud. Hvis du har skæl kan du tilsætte en eller to dråber til din shampoo. I massageolien er den effektiv ved muskelømhed. I badet eller duftlamper virker den afslappende. Enebærolien siges desuden, at være seksuelt stimulerende.

Undgå enebærolie under graviditet og når du ammer og i tilfælde af alvorlige nyrelidelser, idet olien kan overstimulere nyrerne, når den først er blevet optaget i blodet. Enebærolien bør ikke anvendes over længere perioder.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Faremærkning

UFI-kode: AH00-F0DG-W00D-TEMY.
Indeholdes naturligt: Citral, Geraniol, Citronellol.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.

Size

10ml