FORTROLIGHEDSPOLITIK

Unique Products ApS værdsætter og prioriterer databeskyttelse og fortrolighed. Vores fortrolighedspolitik indeholder klare retningslinjer for, hvordan vi behandler dine personoplysninger og en detaljeret redegørelse for, hvordan de indsamlede data bruges.

Generelt

Personlige oplysninger omfatter enhver form for information, der er forbundet med dig. Når du besøger vores websted, indsamler og behandler vi dine oplysninger. Dette sker ved almindelig browsing af vores indhold, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, bruger andre tjenester eller foretager køb via webstedet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger:

Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon eller tablet, din IP -adresse, din geografiske placering samt hvilke websteder du klikker på.

I det omfang du selv eksplicit giver dit samtykke og udfylder oplysningerne, behandler vi også:

Dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din e -mail og dine betalingsoplysninger. Dette vil være i forbindelse med et køb eller tilmelding til vores nyhedsbrev. 

Sikkerhed

Vi har taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine data ikke ved et uheld slettes, offentliggøres, går tabt, kompromitteres, uautoriseret videregives, misbruges eller på anden måde håndteres ulovligt.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at vise dig de annoncer, der sandsynligvis vil være relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger og til at give dig de tjenester, du har anmodet om, f.eks. tilsendelse af et nyhedsbrev.

Vi bruger også oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

 Opbevaringsperiode

Oplysningerne gemmes i den lovligt tilladte tid, og vi sletter dataene, når de ikke længere er nødvendige.

Opbevaringsperioden afhænger af typen af information samt årsagen bag opbevaring af dem. Det er derfor ikke muligt at fastsætte en generel tidsramme for, hvornår dataene slettes.

Videregivelse af personoplysninger

Dine personlige data vedrørende brug af webstedet, din geografiske placering, dit køn, din alder og så videre vil ikke blive videregivet til eller delt med en tredjepart. Vi bruger dog et udvalg af tredjepartner til at gemme og behandle data.

De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må under ingen omstændigheder bruge dataene til deres egne formål.

Vi sælger ikke, offentliggør ikke eller på nogen anden måde videresender dine personlige data til andre, medmindre:

  • Det er nødvendigt at levere vores produkt til dig
  • Det er nødvendigt at overholde lovgivningen
  • Du har givet os dit samtykke hertil
  • Det er en del af et samarbejde med databehandlere, både i og uden for EU.

Overførsel af personlige oplysninger såsom dit navn og din mailadresse sker kun med dit samtykke.

Vi bruger kun databehandlere indenfor EU eller i lande, der kan sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Gennemsigtighed og klager

Du har ret til at blive informeret om arten af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Og når som helst kan du gøre indsigelse mod brugen af personlige data. Du kan også trække et tidligere givet samtykke til behandling af dine personlige oplysninger tilbage. Hvis dine personoplysninger, der behandles, er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Send venligst forespørgsler om dette spørgsmål til: info@unique-products.dk.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet eller en lignende myndighed i dit oprindelsesland.

Forlægger

Dette websted ejes og udgives af:

Unique Products ApS

Gørtlervej 6
7000 Fredericia
Danmark

info@unique-products.dk

Tlf: +45 40194002