Handelsbetingelser

Alle bestillinger foretaget på unique-beauty.eu behandles af

Unique Products ApS
Gørtlervej 6
7000 Fredericia
Tlf. 40162002
info@unique-beauty.eu
CVR. nr. DK- 29689776
Middelfart Sparekasse
Reg.nr. 0755 Kontonr. 3224167252

Betaling

Alle opgivne priser er inklusiv 25% moms.
Du kan vælge at betale på følgende måder:

  • Paypal
  • Visa/Dankort
  • Mastercard
  • Bankoverførsel (forudbetalt)
  • MobilePay

Valutaer

Du kan betale med disse valutaer:

  • Danske kroner (DKK)
  • Euro (EUR)

Sikkerhed

Betaling med kreditkort i danske netbutikker er sikker. Det er den helt klare holdning hos alle officielle relevante instanser, herunder også Forbrugerrådet, Forbrugerstyrelsen, PBS og bankerne.
unique-beauty.eu løber du ingen risiko ved at betale med dit Dankort eller kreditkort, da vi bruger en SSL forbindelse til at sikre, at der ikke er andre der kan kigge med, når dit kortnummer eller andre data overføres på nettet.

Dankort- og kreditkortoplysningerne formidles via unique-beauty.eu til PBS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse – vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Personoplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på unique-beauty.eu, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer o.s.v. behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis, og bruges udelukkende til at ekspedere din bestilling.
Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger sendes via uniqueproducts.dk direkte videre til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse, og gemmes ikke af unique-beauty.eu.
På følgende websteder kan du finde yderligere information:

OBS! Forsøg på svindel politianmeldtes.

Hvornår Trækkes Pengene:

I henhold til gældende regler for betalingskort på internet trækkes beløb betalt med kreditkort først når varerne afsendes. En reservation kan placeres på din bankkonto indtil produkterne er sendt.

Levering:

Leveringstiden er normalt 2-6 arbejdsdage. Levering af en ordre vil ske til den adresse du opgiver under bestilling. Vi sender vores varer med PostNord eller fragtmand. For ordrer over 400 kr. er fragten gratis og for ordrer under 400 kr er fragten 60 kr.

Fortrydelsesret:

Hvis du fortryder et køb hos unique-beauty.eu har du 14 dages fortrydelsesret og fra den dag du gør brug af din fortrydelsesret har du 14 dage til at returnere varerne. Produkterne skal returneres i ubrudt original emballage og i samme stand som de er blevet modtaget. Alle varer skal returneres forsvarligt indpakket. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returnering af varerne.

Kundeoplysninger:

For at kunne få tilsendt dine varer skal du indtaste dit fulde navn, adresse og e-mail. Kundeoplysninger sælges ikke til tredjemand. Kundeoplysninger vil kun blive brugt til markedsføring med kundens accept.

Reklamation:

Der er 24 måneders reklamationsret på produkter i uåbnet stand. Dog er der 6 måneders reklamationsret fra åbning af produktet, hvilket svarer til holdbarheden på vores certificeret økologiske produkter. Skulle du finde fejl eller mangler ved de produkter du modtager, bedes du straks kontakte os på mail eller telefon. Du vil så blive bedt om at returnere reklamationsvarerne og vi fremsender nye varer eller refundere varernes værdi.