YLANG-YLANGOLIE

kr.72.95

100% ren æteriske ylang-ylangolie – mellemnote.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

10 ml brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): 1049 Kategorier: ,

Ylang- ylang olien kommer fra canangatræets store hvide blomster, som især dyrkes på Filippinerne. Et træ kan producerer 5-10 kg blomster om året og der går ca. 400 kg blomster til en liter olie. Duften er blomsterartig, sød, tung og meget gennemtrængende.

Olien virker afslappende og sammen med lavendel er det en god søvndyssende blanding. Har man søvnproblemer kan man også stænke nogle få dråber lavendel og ylang-ylang olie på sit sengetøj. Overanstrengte muskler bliver afslappede med hjælp af en massageolie tilsat ylang-ylang, enebær og rosmarin. Massere inden sengetid og føl hvordan du bliver mere og mere afslappet, efterhånden som musklerne begynder at løsnes. Du kan også skabe en eksotisk, erotisk duft i hjemmet ved at blande ylang-ylang med sandeltræ i et duftlampe.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Size

10ml

Faremærkning

UFI-kode: JD10-H09F-Y00A-EUFM
Indeholdes naturligt:Benzylbenzoate; Benzyl salicylate, Benzyl Alcohol, Farnesol, Linalool, Cinnamalaldehyd, Cinnamyl alcohol.
Forårsager hudirritation. Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger. Kan forårsage allergisk hudreaktion. VED KONTAKT MED HUDEN:
Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning.