KAMFEROLIE

kr.42.95kr.84.95

100% ren æteriske kamferolie – topnote. Upcycled fra træindustri herunder møbelfabrikation.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Kamfertræet er et stort, stedsegrønt træ med røde bær og små hvide blomster, der er samlet i klaser. Olien har en stærk, meget karakteristisk “medicinsk” duft. Kamfertræet kommer fra Fjernøsten, men man har kendt kamfer i Europa siden det 12. århundrede, hvor den blev brugt til behandling af forskellige dårligdomme.

Kamfer er kendt for at være stimulerende, kølende og sveddrivende. Det er en meget stærk olie og den skal bruges med omtanke. Den er god som ingrediens til behandling af muskelømhed.

Kamfer giver luft i næsen, man skal dog undgå længere tids indånding af dampene fra kamfer.

Hovedingredienser: safrol, acetaldehyd, terpineol, eugenol, phelandren og pinen. Kan blandes med ylang-ylang, appelsin og mandarin. Kamfer bør ikke bruges over længere perioder eller i for store mængder. Bør ikke bruges af gravide eller ved epilepsi.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Size

10ml, 30ml

Faremærkning

UFI-kode: JS00-Y0FP-T00V-SFD5
Indeholder naturligt: Limonene.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.