APPELSINOLIE

kr.43.95kr.99.95

100% ren æteriske appelsinolie – topnote. Upcycled fra saftproduktion.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Appelsinolien er en behagelig, forfriskende, “varm” duft, som er god at bruge om vinteren. Den virker opmuntrende. I aromaterapi bruges den til behandling af dårligt humør. Den er afbalancerende, stimulerende, opfriskende og varmende. Den fremmer en god nats søvn.

I hudplejen er appelsinolie god til behandling af træt, aldrende, ru hud, hud med dårlig blodcirkulation samt fedtet hud. I en opstrammende og slankende blanding vil den virke godt samt i  ansigtsolie til behandling af rynker.

Olien udvindes ved koldpresning fra appelsinskaller, som man oftest får fra produktionen af appelsinsaft. Appelsintræet stammer oprindeligt fra Kina, hvor olien symboliserer lykke. I dag produceres en stor del af olien i middelhavslandene, Israel, Brasilien og USA.

I blandinger passer appelsinolie godt sammen med teatræ, ylang ylang, citron, sandeltræ, enebær, cypres, lavendel, citronelle, ingefær og grapefrugt.

Hovedingredienser: Limonene, citral, citronellal, geraniol, linalol, perminol, bergapten og auraptenol. Må ikke bruges før solbadning.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Size

10ml, 30ml, 30ml Økologisk

Faremærkning

UFI-kode: D300-W0XH-C00W-GQQN.
Indeholdes naturligt: Citral, Limonene.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.