EUKALYPTUSOLIE

kr.45.95kr.179.95

100% ren æteriske eukalyptusolie – topnote.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

Brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Eukalyptusolien udvindes af eucalyptustræets blade ved dampdestillation. 100 kg blade giver ca. 3 kg. olie. Olien er klar og har en stærkt kamferagtig duft. Eukalytustræet stammer fra Australien og er et af verdens hurtigt voksende træer, der kan blive op til 150 meter højt. I Australien har man plantet eukalyptustræer i områder, hvor man ønsker at holde insekter væk. I dag dyrkes eucalyptustræer også i Spanien, Portugal, Zimbabwe, Indien, California og Kina.

I sommervarmen kan træerne se ud, som om de er indhyllet i blå tåge, når den æteriske olie fordamper. Heraf også navnet “Blue Mountains” på den bjergkæde i New South Wales, Australien, hvor træerne er dominerende. I mange suptropiske og tempererede lande har folk et træ i baghaven. De bruger den f.eks. når de er forkølede til dampbade. Olien har en kølende virkning på kroppen. På mange flyruter, f.eks. New Zealand Air, udleveres et eukalyptus dampbad til passagere med voldsomme problemer med propper i ørerne, idet den åbner luftvejene.

Eukalyptusolie kan irritere nyrerne, hvis den anvendes i for store koncentrationer – overhold derfor de anbefalede fortyndinger.

Olien kan f.eks. bruges til massage og bade, hvor den virker opløftende og styrkende. Efter en hård arbejdsdag klarer og stimulerer den hjernen og forebygger døsighed. I massage er den effektiv mod ømme muskler.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Size

100ml, 10ml, 10ml Økologisk, 30ml

Faremærkning

UFI-kode: FM00-Y02W-600V-FS71
Indeholdes naturligt: Limonene, Linalool.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. VED KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.