BERGAMOTOLIE

kr.57.95

100% ren æteriske bergamotolie – topnote. Upcycled fra saftproduktion.

Velegnet til aromaterapi, duftlamper, karbad, brusebad, massage, parfumer, sauna, hudpleje, fodbad, rumspray mv.

10ml brun glas flaske. Produktet er fremstillet ved hjælp af 100% vindenergi. Vegan. 100% naturlig.

Varenummer (SKU): 1013 Kategorier: ,
Bergamotolie udvindes ved koldpresning af skallen fra bergamot træets frugter og fremstilles primært i Italien. Den har en sød, frugtagtig duft. Mange kender bergamot fra Earl Gray te og altæabolsjer.

Olien er god i en duftlampe eller massageolie til at mildne anspændthed. Den virker afslappende og modvirker bekymring. En kold, trist vintermorgen giver bergamotolien badet en stimulerende og forfriskende virkning. Det er en særlig god olie, hvis man meditere. En duftpude med bergamot og lavendelolie hjælper til en god nattesøvn.

Den friske, opløftende duft er ideel til duftlampen, når luften skal renses for mados m.v. Brug evt. en spray med vand og olie.

I hudplejen er olien god til fedtet hud og problem hud.  Bergamotolie kan bruges opblandet til massage mod muskelømhed og spændinger.

Olien er god at blande med cypres, geranium, enebær, lavendel, citron, ylang ylang, patchouli, rosmarin, sandeltræ og pebermynte. Hovedingredienser: Linalyl, acetate, linalol, sequiterpenes, terpenes, furocoumarins.

Undgå solen efter brug af bergamotolie, da det kan give ændringer i pigmenteringen. Bergamotolie indeholder bergaptene som øger hudens sensibilitet overfor solen.

Undgå kontakt med øjnene. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke bruges indvortes. Skal fortyndes før brug.

Vægt 0.04 kg
Størrelse 2.3 × 2.3 × 7 cm
Faremærkning

UFI-kode: 5600-E0MW-P00E-529Q.
Indeholdes naturligt: Limonene, Linalool, Citral.
Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager alvorlig øjenirritation. KONTAKT MED HUDEN: Vask med rigelig vand/sæbe. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. Fremkald IKKE opkastning. Opbevares utilgængeligt for børn. Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til lokale regler.