HEALTHY HAIR HEAVEN SÆT

Original price was: kr.489.95.Current price is: kr.319.95.

SPAR 150,00 DKK

Sættet består af Argan Hår Olie 30ml, Balsam Spray 150ml, Hårkur Ekstra Pleje 250ml

 

Varenummer (SKU): 6141 Kategorier: , ,

Healthy Hair Heaven er til dig, der ønsker ekstra pleje til dit hår. Sættet hjælper dit hår med at genvinde sit helbred ved at styrke, blødgøre og udglatte det. Forkæl dig selv eller nogen speciel med dette eksklusive bæredygtige hårpleje sæt.

Den duft-og silikonefrie argan hårolie genopliver tørt og beskadiget hår. Den efterlader håret silkeblødt og med ekstra glans. Økologisk argan olie nærer og beskytter håret. F-vitamin (omega-3 og 6) forbedrer hårets tilstand og hjælper med at beskytte håret mod at spalte. Hårolien tilføjer styrke til dit hår uden at tynge det.

Den vegetariske Hårkur Ekstra Pleje har en næsten magisk virkning på beskadiget hår, der kræver ekstra pleje. Den forkæler dit hår med en enestående kombination af den danske floras fineste økologiske planter. Den vigtigste ingrediens er hvedeprotein, der trænger dybt ind i håret og omstrukturerer håret indefra. Dette resulterer i over 80 % færre ødelagte hår. Denne ekstremt effektive hårkur vil styrke og revitalisere dit hår, samtidig med at det bliver vidunderligt silkeblødt og skinnende.

Balsamsprayen forkæler dit hår med en enestående kombination af naturlige plantebaserede ingredienser, der forbedrer hårets tilstand. Den beskytter mod at farven falmer samt mod varme. Brug den til at tilføje forbedret elasticitet og springkraft til naturlige krøller eller som en hurtig leave-in hår behandling før du går i seng. Håret ser sundere ud, farveintensiteten holder længere og krus mindskes. Dit hår bliver dejlig blødt og skinnende.

Vægt 0.56 kg
Størrelse 4.8 × 13 × 19.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.