SHAMPOO TIL VÆKST OG GLANS – FARVEBESKYTTELSE

kr.149.00

Vegansk, Sulfatfri, Parfumefr, Økologisk shampoo til farvet hår. Denne plejende, fugtgivende shampoo efterlader dit hår fløjlsblødt og skinnende, og reducerer farvefalmning i både naturligt og farvet hår. 250 ml

Varenummer (SKU): 7114 Kategorier: ,

For de fleste mennesker betyder et tykt, smukt og sundt hår rigtig meget, og hårtab kan føre til manglende selvtillid og kan have en enorm effekt på humøret. I dag kan man gøre meget for at få håret tilbage og for at forebygge hårtab. På samme måde kan man også gøre meget for at få (og bevare) et smukt, skinnende og sundt hår.

UNIQUE Shampoo Til Vækst Og Glans – Farvebeskyttelse stimulerer hårvækst, tilfører glans og øger hårets tykkelse. Den bør bruges sammen med UNIQUE VÆKST OG STYRKE serum, som vil forstærke resultatet betydeligt. Ris- og hvedeproteiner giver styrke til håret og hjælper det med at vokse sig sundere, stærkere og tykkere. Uden parfume, CG-godkendt.

UNIQUE Shampoo Til Vækst Og Glans – Farvebeskyttelse

  • Undgår falmen af farve, i både naturligt og farvet hår.
  • Gendanner farvens udstråling
  • Renser nænsomt hovedbund og hår
  • Forbedrer kæmmemulighederne
  • Reducerer krusning
  • Forbedrer glans, glathed og håndterbarhed.

Flere ingredienser i vores shampoo hjælper med at give glans, blødgøre håret og styrke det. Blandt disse er aloe vera, der indeholder vitaminerne A, C og E. Disse vitaminer bidrager til cellefornyelse, fremmer sund cellevækst og skinnende hår. Aloe vera er sammen med glycerin god til at fugte håret. Hvedeproteiner giver styrke til håret og hjælper det med at vokse sig sundere og stærkere. Guar giver håret en blød fornemmelse og har usædvanligt gode og plejende egenskaber. Guar er overlegen til at forbedre våd og tør kæmmelighed og hjælper med at forebygge hårbrud.

Risekstrakt gør håret mere modstandsdygtigt over for brud og mere fleksibelt. Det beskytter hårfibrene mod UV-stråling. Hårfibrene bliver mindre modtagelige for aggressioner, fordi hårets lipidlag er beskyttet. Risekstraktet er rigt på aminosyrer og biofunktionelle peptider, polysaccharider og fytinsyre.

Flere ingredienser i shampooen hjælper med at stimulere hårvækst og øge hårets tykkelse, for eksempel baicalin, som er et flavonoid. Baicalin beskytter mod oxidative skader, aktiverer stamceller og forsinker hårets aldringsproces. Gennem aktivering af stamceller accelereres indledningen af den anagene fase, hvilket fører til hårvækst og større hårtæthed. Oxidativt stress er en af de mekanismer, der bidrager til hårtab. At undgå, eller reducere oxidativt stress fører til sundere og mere aktive celler, hvilket resulterer i en længere anagen fase og dermed tykkere og tættere hår. Forsinket aldringsproces fører til en forlængelse af den anagene fase og dermed til hårvækst.

Ginsenosider, en aktiv bestanddel af rød ginseng, er en kendt stimulator af hårvækst. Ginsenosiders fremmelse af hårvækst og forebyggelse af hårtab er forbundet med induktion af de anagene faser, samt forsinkelse af katagene faser.

Arginin – en essentiel aminosyre, øger niveauet af nitrogenoxid, hvilket resulterer i øget blodtilførsel til hårsækkene, som stimulerer nye hårsække og dermed forbedrer hårets vækst og tæthed.

Soja- og hvedespirer tilfører folliklerne ekstra sukker, som giver den cellulære energi, der er nødvendig for hårvækst. Det øger celleproliferationen og forbedrer cellernes metaboliske aktivitet, hvilket øger hårvækst, hårtæthed og hårglans.

Size

250ml

INCI

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin**, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract^, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Propanediol, Hydrolyseret hvedeprotein, kaliumsorbat, Panax Ginseng-rodekstrakt, arginin, Glycine Soja-kimekstrakt, Triticum Vulgare-kimekstrakt, Scutellaria Baicalensis-rodekstrakt, Oryza Sativa-frøprotein, Oryza Sativa-ekstrakt, fytinsyre, gluconolacton, calciumgluconat, citronsyre.

** Certificeret Fairtrade og økologisk
^ Upcyclet