PARFUME DUFT SÆT 12ML

Original price was: kr.210.00.Current price is: kr.140.00.

SPAR 70,00 DKK

6 forskellige vialer af hver 2ml. Du får en af hver af vore 6 certificerede økologiske parfumer men du betaler kun for 4 stk. Sættet består af Hygge 2ml, Darling 2ml, Summer 2ml, Fionia 2ml, Fusion 2ml og Ingrid 2ml.

Darling er en sofistikerede duft, en dragende blanding af blomster- og krydret noter med et twist af vanilje og rose. En stimulerende og ekstravagant duft, der bringer gode minder tilbage.

Fionia er en innovativ duft, der fanger sjælen af Fyn med sin fængslende sammensmeltning af frugtagtige, vandige og gourmand noter. De spiselige noter kombineret med et strejf af friskhed er alle karakteristiske for Fionia (Fyn), som er Danmarks spisekammer.

Nyd denne Fusion af moderne chypre, forførende noter af roser, hindbær og eksotisk vanilje. Forkæl dig selv med denne luksuriøse og meget unikke duft.

Summer forkæler dig med en skøn duft af chypre, frugt-, blomst- og træ-noter, som vækker dejlige minder om solrige sommerdage.

Ingrid er en forførende duft af roser, afrundet med et strejf af vanilje. Den tidligere danske dronning Ingrid skabte flere rosenhaver i Danmark, som stadig kan besøges i dag. Denne duft er en hyldest til disse haver.

Hygge er en vidunderlig fusion af frugtagtige noter af røde bær og dermed en hyldest til den berømte danske sommerhygge. Hygge symboliser nydelse af enkle fornøjelser, roligt samvær eller bare en god social atmosfære.