FORKÆLELSESSÆT TIL FARVET HÅR

Original price was: kr.479.95.Current price is: kr.319.95.

SPAR 170,00 DKK

Sættet består af Shampoo Farvet Hår 250ml, Hårkur Farvet Hår 250ml og Vitamin F Hår Olie 30ml

Varenummer (SKU): 6142 Kategorier: , ,

Vores forkælelsessæt til farvet hår er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hårfarve. Sættet hjælper med at bevare hårfarven flot og glansfuld i længere tid med hjælp fra den unikke anti-falme ingrediens Oryza Sativa Extract. Giv dit hår den optimale farve samt den opmærksomhed, det fortjener.

Shampoo til farvet hår indeholder økologisk lyng, som hjælper med at sikre en langvarig og intensiv glans. Den efterlader håret dejlig blødt og let at rede igennem, mens økologiske mælkeproteiner nærer og styrker hårstråene. Denne vegetabilske shampoo indeholder en buket af naturlige plantebaserede ingredienser, der forbedrer hårets tilstand og beskytter mod at farven falmer.

Hårkur til farvet hår har en næsten magisk virkning på beskadiget hår, der kræver ekstra pleje. Den forkæler dit hår med en enestående kombination af naturlige plantebaserede ingredienser, der beskytter mod falmede farver samt varmepåvirkning. Denne ekstremt effektive hårkur styrker og revitaliserer dit hår og efterlader det vidunderligt blødt og skinnende.

Vitamin F hårolie føles dejlig let og trænger hurtigt ind. Hårolien efterlader håret kashmirblødt og giver øget glans. Økologisk jojobaolie og F-vitamin giver næring til håret og beskytter det. Vitamin F (omega-3 og 6) forbedrer hårets tilstand og mindsker spaltning af spidserne. Hårolien tilføjer styrke og en forfriskende duft af friskskårne sommerblomster til dit hår.

Vægt 0.67 kg
Størrelse 4.8 × 13.5 × 19.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.